Politika privatnosti

Ova politika privatnosti i uvjeti korištenja odnose se na vas, korisnika web stranice i glkzagreb95.hr, vlasnika i davatelja ove web stranice. glkzagreb95.hr ozbiljno shvaća zaštitu Vaših podataka. Ovaj se dokument odnosi na sve Podatke koje smo prikupili ili koje ste vi dostavili u vezi s vašim korištenjem web stranice. Molimo pažljivo pročitajte ovu politiku privatnosti.

Općenito preporučamo igračima da se klade tijekom popularnih i uzbudljivih plivačkih događaja kao što su Olimpijske igre, Europska prvenstva i FINA Svjetska prvenstva. Ove velike plivačke događaje možete pratiti online, na televiziji ili čak u sportskom baru.

Opseg politike zaštite podataka

Ova politika zaštite podataka odnosi se isključivo na aktivnosti glkzagreb95.hr i Korisnika vezane uz ovu Internet stranicu. Također ne pokriva nijednu web stranicu kojoj se može pristupiti s ove web stranice, uključujući ali ne ograničavajući se na bilo koje poveznice koje možemo pružiti na web stranice društvenih medija.

Prikupljeni podaci

Od naših korisnika prikupljamo različite informacije:

  • Dobrovoljne informacije: prikupljamo i neobvezne podatke, na primjer kada odgovarate na naše poruke, komunicirate s nama putem e-pošte ili dijelite dodatne informacije o sebi
  • Informacije o uređaju: prikupljamo specifične kontaktne podatke i informacije o vašem uređaju, softveru i hardveru koji se mogu koristiti za vašu identifikaciju, kao što su jedinstveni identifikatori uređaja (npr. UDID, IMEI i MAC adresa), otisak prsta preglednika, IP adresa i geografska lokacija podaci.

Korištenje podataka

Vaše osobne podatke koristimo u dolje navedene svrhe:

  • Za kontakt i informacije za vas;
  • Za analitičke i statističke i istraživačke svrhe kako bismo poboljšali i personalizirali informacije prema Vašim potrebama i interesima;

Za otkrivanje i sprječavanje prijevara i nezakonitih aktivnosti.

Stranice i usluge trećih strana

S vremena na vrijeme, glkzagreb95.hr može koristiti usluge drugih strana za provođenje određenih procesa koji su nužni za rad web stranice. Ovi pružatelji usluga nemaju pristup određenim podacima koje su dostavili korisnici ove web stranice.

Linkovi na druge web stranice

Ovo web-mjesto može povremeno pružati poveznice na druge web-mjesta. Nemamo kontrolu nad takvim web stranicama i nismo odgovorni za sadržaj objavljen na njima. Ova pravila o privatnosti ne pokrivaju vaše korištenje takvih web stranica. Preporuča se da prije korištenja pročitate izjave o privatnosti drugih web stranica.

Rad web stranice

Kako biste koristili sve dostupne funkcije web stranice, možda će biti potrebno da dostavite određene podatke. Korištenje kolačića možete ograničiti u svom internet pregledniku. Za više informacija pročitajte odlomak ispod (Kolačići).

Kolačići

Ova web stranica može postavljati i pristupati određenim kolačićima na vašem računalu.

glkzagreb95.hr koristi kolačiće za poboljšanje Vašeg korisničkog iskustva na web stranici.

glkzagreb95.hr koristi pažljivo odabrane kolačiće i poduzeo je korake kako bi osigurao zaštitu Vaših podataka i poštivanje Vaše privatnosti u svakom trenutku.

Svi kolačići koje koristi web stranica u skladu su sa Zakonom o kolačićima Europske unije.

Prije nego web stranica postavi kolačiće na vaše računalo, prozor s porukom će tražiti vaš pristanak na postavljanje kolačića. Omogućavanjem kolačića omogućujete nosza.info da Vam pruži bolje korisničko iskustvo i uslugu. Imate mogućnost, ako želite, zabraniti postavljanje kolačića; međutim, tada određene značajke web stranice možda neće funkcionirati u potpunosti ili kako je predviđeno.

Možete odlučiti omogućiti ili onemogućiti kolačiće u svom pregledniku. Većina internetskih preglednika prema zadanim postavkama prihvaća kolačiće, no to se može promijeniti. Za više detalja, molimo pročitajte pomoćni izbornik vašeg internet preglednika.

Kolačiće možete izbrisati u bilo kojem trenutku, ali u tom slučaju možete izgubiti informacije koje vam omogućuju brži i učinkovitiji pristup web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na postavke personalizacije.

Oni su maloljetni

glkzagreb95.hr nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina niti djeci mlađoj od 13 godina te nećemo svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnika. Ako saznamo da je korisnik mlađi od 18 godina, izbrisat ćemo njegove podatke iz našeg sustava. Zadržavamo pravo od korisnika u bilo kojem trenutku zatražiti dokaz o dobi.