• O nama

   

  Trgovačko društvo Golf & Country Club Zagreb osnovano je s ciljem otvaranja igrališta za golf u Zagrebu. Želja nam je bila vratiti golf Zagrebu i Zagreb golfu. 2004. godine završili smo prvi dio našeg projekta. Čim je jedna želja ispunjena, pojavile su se nove i veće. Nadahnuće je proizašlo iz sporta koji je puno više od toga. Onima koji teže životu u skladu s prirodom, daleko od gradske vreve, a opet nadomak centra grada u sigurnom okruženju nudimo oazu prirode, golfa i druženja.

 • Dobrodošli u oazu prirode, golfa i druženja

    

  Lokacija nadomak središta Zagreba omogućuje jednostavan i brz pristup ovom mjestu kultivirane prirode, druženja, sporta i aktivnog odmora.
  To je mjesto za bavljenje sportskim aktivnostima, ali nudi i mogućnost uspostavljanja vrijednih kontakata.
  Ladanjski ugođaj klupskih prostorija  idealno je okruženje za ugodno druženje s prijateljima, kolegama ili partnerima i održavanje kontakata kroz različite kulturne, zabavne i informativne događaje.

  U Golf & Country Clubu Zagreb njegujemo potrebu za zaštitom prirode kroz aktivnu brigu o okolišu i  prema pretpostavkama održivog razvoja.
  Uz stalnu brigu o okolišu uvodimo konkretne ekološke akcije, poput Centra za reintrodukciju ptica što pridonosi ukupnoj vrijednosti ovog područja. Ideja projekta je da se u suradnji s Hrvatskim ornitološkim društvom i Zavodom za ornitologiju HAZU-a, osnuje centar osposobljen za brigu o ponovnom naseljavanju ptica koje su na ovom području nekad boravile, uz izgradnju jezera, barica, otočića i skrovišta gdje će se ptice moći nesmetano naseliti.
  Uz to, ostvarili smo suradnju s lovačkim društvom Sokol Stupnik radi očuvanja zdravlja i sigurnosti divljači koja se naselila na ovom širem području.

  Želja nam je da Vaš dan u Golf & Country Clubu Zagreb bude proveden u ugodnoj atmosferi sporta, druženja i relaksacije, ispunjen zadovoljstvom, našom uslugom i ponuđenim sadržajima.  
   
  Misija i vizija Golf & Country Cluba Zagreb

  Naša je misija popularizirati i unaprijediti golf u Hrvatskoj ne samo kao rekreacijski, već kao pravi natjecateljski sport. Želimo stvoriti ugodnu atmosferu u oazi prirode, druženja, sporta i aktivnog odmora povezanog s golfom. Članovima, korisnicima i poslovnim partnerima pružamo zadovoljstvo, sigurnost i pozitivno ozračje uz stalni rad na prepoznavanju njihovih želja kako bismo bili još bolji.  


  Naša je vizija postići model izvrsnosti u poslovanju te stvoriti sportski i gospodarski objekt koji će postaviti standarde i za buduća golf igrališta.

 • ...još pokoji detalj za kraj

   

  Golf i ladanjski klub Zagreb 1995 osnovan je 1995. godine od strane desetak golf entuzijasta. Od tada klub radi na promicanju golfa u Hrvatskoj, a članovi našeg kluba sudjeluju na raznim natjecanjima gdje ostvaruju odlične rezultate. Klub danas broji nekoliko stotina aktivnih članova, od juniorskih, individualnih, obiteljskih i diplomatskih.

  Svoje djelovanje klub usmjerava na razvoj sporta među juniorima kako bi razvili novu generaciju hrvatskih golfera. U suradnji s profesionalnim golf učiteljem Stuartom Callanom osmišljen je i razvijen program škole golfa za juniore. Više o akademiji i školi golfa pročitajte ovdje.

  Golf i ladanjski klub Zagreb 1995 prvi je golf klub u Hrvatskoj koji je imao svoje matično igralište s 9 polja, prostrano vježbalište i klupsku kuću. Prvih 9 polja natjecateljskog golf igrališta otvoreno je 22. rujna 2008. godine, dok je 15. travnja 2009. godine, uz prigodan turnir za vjerne članove, otvoreno svih 18 polja natjecateljskog igrališta.

   

  Tjekom 2017. godine Golf i ladanjski klub Zagreb 1995 prestao je upravljati nekretninama golf centra Zagreb.

  Djelovanje kluba nastavlja se kroz razvoj škola golfa i razvoj vrhunskog golfa u RH.