• O nama

   

  Trgovačko društvo Golf & Country Club Zagreb osnovano je s ciljem otvaranja igrališta za golf u Zagrebu. Želja nam je bila vratiti golf Zagrebu i Zagreb golfu. 2004. godine završili smo prvi dio našeg projekta. Čim je jedna želja ispunjena, pojavile su se nove i veće. Nadahnuće je proizašlo iz sporta koji je puno više od toga. Onima koji teže životu u skladu s prirodom, daleko od gradske vreve, a opet nadomak centra grada u sigurnom okruženju nudimo oazu prirode, golfa i druženja.

 • Dobrodošli u oazu prirode, golfa i druženja

   

  Igralište za golf, Golf & Country Cluba Zagreb sagrađeno je u prostoru nekad devastirane prirode, u blizini rijeke Save.
  Lokacija nadomak središta Zagreba omogućuje jednostavan i brz pristup ovom mjestu kultivirane prirode, druženja, sporta i aktivnog odmora.
  To je mjesto za bavljenje sportskim aktivnostima, ali nudi i mogućnost uspostavljanja vrijednih kontakata.
  Ladanjski ugođaj klupskih prostorija  idealno je okruženje za ugodno druženje s prijateljima, kolegama ili partnerima i održavanje kontakata kroz različite kulturne, zabavne i informativne događaje.

  U Golf & Country Clubu Zagreb njegujemo potrebu za zaštitom prirode kroz aktivnu brigu o okolišu i  prema pretpostavkama održivog razvoja.
  Uz stalnu brigu o okolišu uvodimo konkretne ekološke akcije, poput Centra za reintrodukciju ptica što pridonosi ukupnoj vrijednosti ovog područja. Ideja projekta je da se u suradnji s Hrvatskim ornitološkim društvom i Zavodom za ornitologiju HAZU-a, osnuje centar osposobljen za brigu o ponovnom naseljavanju ptica koje su na ovom području nekad boravile, uz izgradnju jezera, barica, otočića i skrovišta gdje će se ptice moći nesmetano naseliti.
  Uz to, ostvarili smo suradnju s lovačkim društvom Sokol Stupnik radi očuvanja zdravlja i sigurnosti divljači koja se naselila na ovom širem području.

  Želja nam je da Vaš dan u Golf & Country Clubu Zagreb bude proveden u ugodnoj atmosferi sporta, druženja i relaksacije, ispunjen zadovoljstvom, našom uslugom i ponuđenim sadržajima.  
   
  Misija i vizija Golf & Country Cluba Zagreb

  Naša je misija popularizirati i unaprijediti golf u Hrvatskoj ne samo kao rekreacijski, već kao pravi natjecateljski sport. Želimo stvoriti ugodnu atmosferu u oazi prirode, druženja, sporta i aktivnog odmora povezanog s golfom. Članovima, korisnicima i poslovnim partnerima pružamo zadovoljstvo, sigurnost i pozitivno ozračje uz stalni rad na prepoznavanju njihovih želja kako bismo bili još bolji.  


  Naša je vizija postići model izvrsnosti u poslovanju te stvoriti sportski i gospodarski objekt koji će postaviti standarde i za buduća golf igrališta.

 • ...još pokoji detalj za kraj

   

  Golf i ladanjski klub Zagreb 1995 osnovan je 1995. godine od strane desetak golf entuzijasta. Od tada klub radi na promicanju golfa u Hrvatskoj, a članovi našeg kluba sudjeluju na raznim natjecanjima gdje ostvaruju odlične rezultate. Klub danas broji nekoliko stotina aktivnih članova, od juniorskih, individualnih, obiteljskih i diplomatskih.

  Svoje djelovanje klub usmjerava na razvoj sporta među juniorima kako bi razvili novu generaciju hrvatskih golfera. U suradnji s profesionalnim golf učiteljem Stuartom Callanom osmišljen je i razvijen program škole golfa za juniore. Više o akademiji i školi golfa pročitajte ovdje.

  Golf i ladanjski klub Zagreb 1995 prvi je golf klub u Hrvatskoj koji ima svoje matično igralište s 9 polja, prostrano vježbalište i klupsku kuću. Prvih 9 polja natjecateljskog golf igrališta otvoreno je 22. rujna 2008. godine, dok je 15. travnja 2009. godine, uz prigodan turnir za vjerne članove, otvoreno svih 18 polja natjecateljskog igrališta.