• Poštovani članovi GLK Zagreb 95

  Prije svega željeli bismo vam zaželjeti sve najbolje povodom nadolazećih blagdana, čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2018. godinu, ispunjenu zdravljem, mirom i zadovoljstvom. Želimo Vam što niži handicap i mnogo osvojenih nagrada na golf natjecanjima.

  1. Izvještaj o radu kluba u 2017. Godini

  U 2017. Godini klub je upravljao golf igralištem i omogućavao svojim članovima igranje na igralištu pod povoljnim uvjetima. Pored toga klub je ostvario i zapažene sportske rezultate u pojedinačnim i ekipnim nacionalnim prvenstvima.

  GOSPODA: 16. mjesto na ekipnom prvenstvu Europe (Marko Stepinac, Ivan Vučemil i Emir Afgan)

  Hrvatska prvenstva

  GOSPODA: 1. mjesto ekipno i 1. mjesto pojedinačno Ivan Vučemil
  DAME: 1. mjesto pojedinačno Snježana Crnoglavac
  SENIORI: 2. mjesto ekipno i 3. mjesto pojedinačno Frano Marinčić
  MIDAMATERI: 1. mjesto pojedinačno Ozren Bajs
  Prvak Zagreba: 2017 – Želimir Feitl
  Prvakinja Zagreba: 2017 – Snježana Crnoglavac

  Pored toga održano je klupsko pojedinačno prvenstvo.

  Pobjednici klupskog prvenstva:

  Dame:  Snježana Crnoglavac
  Gospoda: Emir Afgan
  Seniorke: Marija Vučemil
  Seniori: Željko Vučemil
  Superseniorke: Ljerka Vajagić
  Superseniori: Antun Mikec

   

  2. Informacije o klubu i članstvu u klubu te funkcioniranje kluba u narednom razdoblju

  Kao što vam je već poznato klub više ne upravlja održavanjem golf igrališta. Rad kluba se nastavlja redovitim aktivnostima propisanim statutom kluba. Rad kluba odvijat će se u klupskim prostorijama koje se nalaze u kući pokraj 7-og greena na gradskom igralištu.

  Članovi koji se odluče da im Golf & country club Zagreb 1995 bude matični klub u 2018 godini molima da se jave tajniku kluba. Rok za odluku je 28. Veljače kad je ujedno i zadnji dan za plaćanje članarine. Članarina iznosi 1.000,00 kuna. Za kasnije prijave članarina je 1.500,00 kuna.

  Sportska članarina koristit će se za pokrivanje troškova matičnih članova prema HGS-u (vođenje handicapa, izdavanje iskaznice itd.) te za troškove natjecateljskih ekipa na domaćim i međunarodnim natjecanjima na kojima zastupaju boje kluba te organizaciju i održavanje škola golfa za mlađe uzraste. Članovi koji uplate članarinu moći će konzumirati piće u klupskoj kući po popularnim cijenama koja će početi raditi oko 01. ožujka 2018.

   

  3. Informacije o novom vodstvu kluba

  Dana 13. Prosinca 2017. Održana je izborna skupština kluba na kojoj je izabrano novo Predsjedništvo kluba koje čine:

  1. Zoltan Adolt
  2. Sigurd Schaps
  3. Dražen Ileković
  4. Ivo Vukadin
  5. Mario Stepinac
  6. Dijana Krčmar
  7. Emilijo Žubrinić
  8. Miro Požar
  9. Pero Kurtela
  10. Dijana Bengin Leko
  11. Marija Ivanković
  12. Željko Sutlić
  13. Boris Kelemen

   

  Na sjednici Presjedništva kluba održanoj 20. prosinca 2017. godine za Predsjenika kluba izabran je g. Zoltan Adolt, za tajnika kluba izabran je g. Ivo Vukadin.

   

  4. Kupski domjenak

  Održat će se 28. 12. 2017. U 15:00 sati u restaurantu Batak na golf igralištu. Pozivamo članove da se odazovu. Na domjenku zaključit ćemo sportsku 2017. godinu i obavijestiti članstvo o novim informacijama o statusu naših članova.

  5. Informacije o Riverside golf klubu.

  Novi vlasnik igrališta g. Antun Mikec osnovao je i novi golf klub „Riverside“. Za sada nemamo informacija pod kojim uvjetima će se članovi GCC Zagreb 95 upisivati u novi klub, odnosno koje uvjete igranja će GLK Zagreb95 imati u slijedećoj godini.. Kad nam informacije budu dostupne proslijedit ćemo ih našim članovima.

   

  Sve daljnje informacije o klubu možete dobiti od tajnika kluba Ivo Vukadin, tel. 091/2387105 ili na email: ivo.vukadin@gcczagreb.hr ili na webu www.glkzagreb95.hr

  Pismo u cijelosti možete preuzeti ovdje

   

  Zagreb, prosinac 2017.

  Tajnik kluba:

  Ivo Vukadin