• Dragi gosti, dragi članovi

  Zbog lošeg vremena koncert se do daljnjeg odgađa

  O novom terminu pravovremeno Vas obavjestimo

 • Dragi prijatelji,
   
  Najavljujemo drugi po redu koncert iz ciklusa „Četiri godišnja doba“ kako bi Vam priuštili nezaboravne glazbene trenutke u našem klubu te Vam predstavili ponajbolje hrvatske glazbene umjetnike.


  Ovoga puta predstavljamo Bow vs Plectrum (gudalo protiv trzalice).
  Duo je to koji čine Filip Novosel (tambura) i Tihomir Hojsak (kontrabas), koji je nastao  idejom spajanja dvaju žičanih instrumenata kao i različite tradicije sviranja.

  Kontrabas sviran gudalom i hrvatski tradicionalni instrument tambura, svirana nekonvencionalnom pravokutnom trzalicom, čine jedinstvenu i svježu kombinaciju na cjelokupnoj glazbenoj sceni.


  Ovim koncertom Vam želimo priuštiti izuzetno iskustvo različitih glazbenih stilova, gdje su se kontrabas i tambura spojili u ovom etno-jazz eksperimentu.


  Glazba koju ovaj duo izvodi kombinira mnoge glazbene stilove, a svoje je temelje našla u etno glazbi i suvremenom jazzu.
  U originalnim kompozicijama koje skladaju i Hojsak i Novosel isprepliću se razni folklorni motivi i nepravilni ritmovi karakteristični za glazbu odakle dolaze harmonijski jezik suvremenog jazza i virtuozne improvizacije u kojima pokazuju puni potencijal svojih instrumenata.


  Rezervirajte svoja mjesta za ovaj poseban koncert uz večeru s prijateljima.


  Očekujemo Vas s veseljem!

 • Svoje mjesto možete rezervirati na slijedeći način:

   

  • Ispunjavanjem forme priložene na stranici 

   

  • Pozivom na brojeve telefona:

  01/ 653 11 77

  098/ 49 06 33

   

   

   

 • Rezerviraj